Päikesepark Telliskivi 61b
Juuli keskel valmis Telliskivi 61b ärihoone 100 kW võimsusega päikesepark, mis katab ligikaudu 16% hoone aastasest energiatarbimisest.

TELLISIKIVI KODULEHTDJI 0296

Møller Auto päikesepargid
Lisaks eelmisel aastal valminud Pärnu Møller esinduse pargile, valmisid tänavu veel kaks päikeseparki:

  • Møller Auto Mustamäe päikesepark võimsusega 80 kW
  • Møller Auto Jõhvi park võimsusega 25 kW

Nuve Partnersi Ärijuht Astrit Aasma tõstis esile päikeseenergia kasvavat trendi sektoris: „Päikeseparkide rajamine ärihoonete katustele on muutumas üha tavalisemaks praktikaks, ja on rõõmustav näha, et ettevõtted nagu Møller Auto võtavad juhtrolli oma süsinikujalajälje vähendamisel. Pärnu autoesinduses toodetakse nüüd kolmandik aastas tarbitavast elektrist päikesepaneelidega, suvekuudel katab kohapeal toodetud elekter ligikaudu 60% hoone elektritarbimisest.“
DJI 0264

Nuve Partnersi eesmärgiks on katta 80% oma varadest päikesepaneelidega

Eelpool nimetatud projektide valmimisega on nüüd 41% Nuve Partners'i juhitud varadest kaetud päikesepaneelidega. See tähistab olulist verstaposti meie taastuvenergia eesmärkides. Kokku opereerime seitset päikeseparki ning täiendavad projektid valmivad peagi nii Eestis ja Lätis.

„Seadsime oma eesmärgiks, et 80% kinnisvarast oleks päikesepaneelidega kaetud ajal, mil paljud kahtlesid, kas päikeseenergia võib olla majanduslikult elujõuline elektrienergia allikas, arvestades selle sõltuvust päikeselistest ilmadest ja muresid võrgu stabiilsuse osas. Ehitame oma päikeseparke eesmärgiga tarbida vähemalt 90% elektrist kohapeal (2024. aasta keskmine on olnud 92%). Pakume oma üürnikele rohelist energiat, säilitades võrgu stabiilsuse ning arvestades hoone kasutaja energiavajadusi.“

Laieneva päikeseparkide portfelliga tõestame oma pühendumust taastuvenergiale ning meie poolt juhitud hoonete keskkonnajalajälje vähendamisele.

Kontakt

NUVE PARTNERS
Kentmanni 4, Tallinn 10116, Estonia (5. korrus)
 

 

NUVE kinnisvara portfelli kodulehed